För Bästa Effekt Av Era Datorinvesteringar

Kvalificerat Teknikerstöd Till Ert Förfogande

IT-Drift, nätverk, affärssystem, projektledning, hosting och SharePoint.

IT-Drift

Garantera en väl fungerande IT-miljö. Vi kan kontrollera er IT-miljö via fjärranslutning och ställa våra tekniker till ert förfogande på plats enligt förutbestämt schema och avtalade insatser. Ni får därigenom möjlighet till kvalificerat stöd för att uppnå bästa effekt av gjorda datorinvesteringar.

Nätverk

Vi levererar, underhåller och ansvarar för verksamhetskritiska nätverksmiljöer med höga krav på tillgänglighet, upptid, säkerhet och redundans.

Om problem uppstår kommer en av våra nätverkstekniker till er och löser det.

Med våra driftavtal kommer ert företag snabbt i kontakt med välutbildade och erfarna drifttekniker som löser era problem direkt på plats. Vi tar ansvar för nätverk, nättjänster, fastighetsnät och produkter.

IT-säkerhet

Ny teknik gör det möjligt för traditionella yrkeskriminella att begå brott på internet. Antal ärenden där småföretagare blivit lurade på nätet har fullkomligen exploderat det senaste året. Men det går att skydda sig innan skadad är skedd.

Kontakta IT-experterna på Go On.

SharePoint

Vi utvecklar och anpassar Microsoft SharePoint efter era önskemål och behov.

Microsoft Sharepoint

Projektledning

Oavsett förutsättningar och projektmetod är vi vana att hantera komplexa projekt, strikta leveranstidpunkter, verksamhetsprojekt och förändringsledning. Våra projektledare har teknisk specialistbakgrund och erfarenhet av företagsadministration, och kan därför förstå både teknikens och verksamhetens sida — en viktig förutsättning för ett välskött och lyckat projekt.

Hosting & Server-tjänster

Vi levererar skräddarsydda hostinglösningar och server-tjänster till företag efter behov och syfte. Vi står för expertis och rådgivning, och levererar stora såväl som små och enkla lösningar.

Virtuell Privat Server (molnserver), Dedikerad server, hybridmiljö (era system sammanlänkade med molnet för utökad kapacitet) och co-location.