Affärssystem

Visma.Net ett modernt sätt att arbeta.

Med mer än 20 års erfarenhet av affärssystem har vi valt att arbeta med det moderna och molnbaserade Visma.net, som är en kostnadseffektivt och användarvänlig lösning för företag som vill kapa ledtider i sin administration. Tillsammans med vår kompetens och erfarenhet inom IT-tjänster och molnlösningar kan vi erbjuda driftsäkra, välanpassade och kostnadseffektiva lösningar.

 

VISMA.NET ERP

Visma.Net är ett komplett webbaserat affärssystem i molnet med alla funktioner som behövs för att ha optimal lagerstyrning och ekonomisk kontroll.

VISMA.NET OSR

OneStop Reporting är en molnbaserad rapport och budgetlösning som ger dig en unik möjlighet att skräddarsy rapporterna du behöver och omedelbart få åtkomst till relevanta data. Skräddarsy rapporter och ladda upp dem på nätet för körning och publicering.

VISMA.NET PM

Ett tid-och projekthanteringssystem som ger dig möjlighet att hålla full koll på alla dina projekt. Du får total överblick och full uppföljning på intäkter, arbetad tid och leverantörskostnader. Helt webbaserat, tillgängligt från både dator och mobil.

VISMA.NET EXPENSE

Visma.net Expense är lösningen för registrering av reseräkningar och utlägg. Du får en digital och automatiserad lösning som hanterar alla typer av kvitton och utlägg.